Valve geeft ons Left 4 Dead 2 cijfers

Left 4 Dead 2 is net 3 maanden uit, dus vond Valve het tijd om wat cijfers de wereld in te strooien.

Sinds Left 4 Dead 2 verkrijgbaar is, is de hele wereldbevolking 4.26 keer in een zombie veranderd en gedood. Er zijn namelijk 28,981,249,043 zombies afgeslacht. Dat betekent dat er elke dag ruim 475 miljoen zombies de dood hebben gevonden. En nog een leuk weetje: Als elke zombie één meter tachtig lang is, en je ze allemaal achter elkaar zou leggen, zou je 1322 de wereld rond kunnen gaan.

Dus wij van Gameliner zijn benieuwd: hoeveel van die zombies hebben jullie eigenlijk de dood ingejaagd?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?