Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Valorant krijgt kortere Spike Rush-modus om release te vieren

Gisteren markeerde de wereldwijde release van Valorant. Riot Games heeft speciaal om de release te vieren een kortere Spike Rush-modus aan de game toegevoegd.

Valorant is officieel uit en Riot Games heeft dus wat te vieren. Speciaal voor de release, die gisteren plaatsvond, is de nieuwe agent Reyna aan de game toegevoegd, maar ook een nieuwe game-modus. In Delano's preview van Valorant kon je al lezen dat een potje Valorant best lang kan duren. Een match gaat namelijk net zo lang door totdat een van de partijen dertien rondes gewonnen heeft. Op de officiële releasedag van Valorant heeft Riot Games een speciale nieuwe game-modus toegevoegd die alles een beetje sneller maakt. Deze nieuwe modus, genaamd Spike Rush, gaat door tot een team vier rondes gewonnen heeft. Daarnaast krijgen alle spelers hetzelfde willekeurige wapen en krijgen ze hun basis-ability gratis. In deze modus duurt een potje dus maar ongeveer tien minuten, in plaats van een half uur.

Valorant1

Valorant is momenteel te spelen op pc.

BRON Riot Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?