Valorant krijgt kortere Spike Rush-modus om release te vieren

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2020 10:39

Gisteren markeerde de wereldwijde release van Valorant. Riot Games heeft speciaal om de release te vieren een kortere Spike Rush-modus aan de game toegevoegd.

Valorant is officieel uit en Riot Games heeft dus wat te vieren. Speciaal voor de release, die gisteren plaatsvond, is de nieuwe agent Reyna aan de game toegevoegd, maar ook een nieuwe game-modus. In Delano's preview van Valorant kon je al lezen dat een potje Valorant best lang kan duren. Een match gaat namelijk net zo lang door totdat een van de partijen dertien rondes gewonnen heeft. Op de officiële releasedag van Valorant heeft Riot Games een speciale nieuwe game-modus toegevoegd die alles een beetje sneller maakt. Deze nieuwe modus, genaamd Spike Rush, gaat door tot een team vier rondes gewonnen heeft. Daarnaast krijgen alle spelers hetzelfde willekeurige wapen en krijgen ze hun basis-ability gratis. In deze modus duurt een potje dus maar ongeveer tien minuten, in plaats van een half uur.

Valorant is momenteel te spelen op pc.

Bron: Riot Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord