Valkyria Chronicles 2 bevat multiplayer

Vandaag gaf SEGA in een interview met de Amerikaanse PlayStation-blog aan dat de PSP-game Valkyria Chronicles 2 een multiplayer zal bevatten. Deze multiplayer zal zowel competitieve als coöperatieve modi met zich meebrengen.

Wel gaf de ontwikkelaar aan dat alle modi via de ad-hoc modus aangeboden zullen worden, omdat het systeem van de game niet is ontwikkeld voor online gameplay. Welke modi de game juist zal bevatten en voor hoeveel spelers dit zal worden aangeboden werd niet vrijgegeven, maar waarschijnlijk horen we hier binnenkort meer over. Hou Gameliner de komende dagen dus zeker in de gaten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?