Valheim nu al meer dan vier miljoen keer verkocht

Geplaatst: 24 februari 2021 20:40
Aangepast: 24 februari 2021 20:43

Valheim wordt steeds populairder en populairder. In drie weken tijd is de Vikingsurvivalgame namelijk al meer dan vier miljoen keer verkocht en behaalt Valheim opnieuw mijlpalen.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat ontwikkelaar Iron Gate spelers bedankte voor drie miljoen verkochte exemplaren van Valheim. Vandaag maakte Iron Gate bekend dat Valheim al meer dan vier miljoen keer is verkocht sinds de release op 2 febrauri. De survivalgame, ontwikkeld door een indie gamestudio, heeft nog meer mijlpalen behaald. Valheim had namelijk vorig weekend een half miljoen spelers die tegelijkertijd aan hun Vikingenavontuur bezig waren. Valheim is daardoor ook in de top vijf meer gespeelde games op Steam beland. Daarnaast zijn er steeds meer 'Overwhelmingly Positive' reviews en klimt Valheim aanhoudend omhoog in de lijst van Steam's Top 250 best gereviewde games.

Valheim is in Early Access beschikbaar via Steam. Mocht je willen weten hoe je het beste het begin van de game kan aanpakken, check dan hier de Gameliner guide over Valheim.

Bron: Iron Gate
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord