Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Valheim meer dan 1 miljoen keer verkocht op Steam

Valheim is nog maar net uit en is nu al populair. Er zijn namelijk al meer dan één miljoen exemplaren van Valheim verkocht via Steam.

Uitgever Coffee Stain Publishing en ontwikkelaar Iron Gate Studio hebben vandaag bekendgemaakt dat hun actie RPG Valheim meer dan één miljoen keer is verkocht via Steam. Valheim is pas begin deze maand uitgebracht en staat nu al op de eerste plek van de Steam Global Top Sellers lijst. Daarnaast is onthuld dat er op dinsdag 160.000 spelers tegelijkertijd speelden en dat Valheim toen de vierde meest gespeelde game op Steam was. Valheim maakt ook een opmars op streamingplatform Twitch met op maandagavond een hoogtepunt van 127.000 totaal aantal kijkers. Ook Gameliner draagt hieraan bij: tijdens de livestream van dinsdag op Twitch gingen redactieleden Huub, Anita en Jolien aan de slag met Valheim. Ontwikkelaar Iron Gate Studio heeft ook bekendgemaakt dat er dit jaar veel nieuwe content en verbeteringen naar de game komen. Zo worden de combat en de schepen verbeterd en komen er nieuwe vijanden en plekken. Daarbij zijn er plannen voor een nieuwe quest, een sandbox modus en nog veel meer.

Valheim is vanaf nu in Early Access te spelen op pc. Check hier de Gameliner preview van Valheim.

BRON Coffee Stain Publishing

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?