Valheim is al meer dan drie miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 19 februari 2021 19:32

Ontwikkelaar Iron Gate heeft vandaag de spelers van Valheim bedankt. De Vikingsurvivalgame is namelijk binnen drie weken drie miljoen keer verkocht.

Nadat Valheim eerst in één week meer dan een miljoen keer is verkocht en toen er binnen twee weken ruim twee miljoen exemplaren van Valheim over de virtuele toonbank zijn gevlogen, is de survivalgame nu binnen drie weken dik drie miljoen keer verkocht. Valheim loopt dus enorm goed, vooral voor een indiegame in de Early Access fase. Ontwikkelaar Iron Gate heeft daarom via een blogpost op Steam de "drie miljoen Vikingen" bedankt voor het spelen van Valheim en het verbreken van meerdere records. Zo zijn er al 60.000 'Overwhelmingly Postive' reviews op de storepagina, staat de survivalgame op de 78e plek in de Steam Top 250 best gereviewde games en stijgt nog steeds, is Valheim de zevende meest gestreamde game op Twitch (waar Gameliner ook Valheim streamt op de dinsdag) en is er al meer dan twintig miljoen uur aan gameplay bekeken.

Valheim is nu te spelen in Early Access via Steam. Check hier de Gameliner guide over Valheim, waarin Anita uitlegt hoe je het begin van de survivalgame handig kan aanpakken.

Bron: Iron Gate
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valheim

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

2 februari 2021

Ontwikkelaar

Iron Gate AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord