V-Rally 4
  • ONTWIKKELAAR Kylotonn Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

V-Rally 4 racet de winkels in

Goed nieuws voor fans van rallygames! Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games hebben namelijk V-Rally 4 uitgebracht en dit vieren de uitgever en ontwikkelaar met de onderstaande launchtrailer.

V-Rally 4 bevat verschillende disciplines waaronder Rally, Extreme Khana, V-Rally Cross, Buggy en Hillclimb. Spelers kunnen aan de slag met de Career-modus, offline of online multiplayer, en Quick Race waar alle tracks en voertuigen meteen beschikbaar zijn. In totaal zijn er tweeëntwintig locaties met verschillende tracks. Op zes van deze locaties is het zelfs mogelijk om eigen tracks te maken door kruispunten open of dicht te zetten.

V-Rally 4 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De rallygame is vanaf 25 september verkrijgbaar voor de pc en komt later ook nog naar de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Bigben Interactive

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?