Uwe Boll klaagt over het verdienen van geld met films

Er gaat een gerucht dat Uwe Boll, die van elke game een film probeert te maken, de filmrechten op de game LittleBigPlanet zou hebben verkregen. Maar de uitspraak die hij nu heeft gedaan gaat daar toch tegenin.

Boll heeft namelijk gezegd dat er tegenwoordig geen geld meer te verdienen valt met het maken van films. Maar als je let op wie dat zegt, kun je waarschijnlijk concluderen dat goede filmmakers wel gewoon bakken met geld kunnen verdienen met het maken van goede films...

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?