Uwe Boll geeft ons een kans

Uwe Boll, verfilmer en verkrachter van vele goede games geeft de game-community een kans om voor eens en altijd van hem af te komen door onze handtekening te zetten op een lijst die hem smeekt het game-verfilmen stop te zetten.

Uwe zegt ermee op te houden als de lijst 1 miljoen handtekeningen bevat. Dit lijken er veel, maar er zijn zeker meer mensen die de films, sorry; attrociteiten verafschuwen en maar al te graag mr. Boll afgevoerd zien worden door de goede smaak politie.

Zet je handtekeningtje hier: Uwe Boll petition

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?