USP voor PS3 is Blu-ray speler

Niet de games, maar de Blu-ray ondersteuning zijn voor veel mensen de belangrijkste reden om een PlayStation 3 aan te schaffen. Deze conclusie trekt onderzoeksbureau Nielsen na 700 mensen te hebben ondervraagd.

65 procent van de ondervraagden gaf aan de Blu-ray speler als grootste aantrekkingskracht voor de aanschaf van het apparaat. Daarnaast speelden de prijsverlaging, het aanbod aan games, de upgrade van de PlayStation 2 en als laatste het feit dat vrienden ook een PS3 hebben een belangrijke rol voor de koop.

Maar twaalf procent van de ondervraagden gaf aan de PS3 te hebben gekocht voor een specifieke game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?