Check hier alle PlayStation State of Play content

U.S. Air Force aan de PS3

Al een aantal grote bedrijven kopen de PlayStation niet alleen maar voor het gamen. De console wordt namelijk ook gebruikt voor bijvoorbeeld onderzoek waarbij gigantische berekeningen aan te pas komen. Nu is ook de Amerikaanse luchtmacht op zoek naar "een aantal" van deze apparaatjes.

De U.S. Air Force is namelijk van plan om 2.200 PlayStation 3's aan te gaan schaffen. De consoles zullen met elkaar verbonden worden en gebruikt gaan worden om grote onderzoeken te verrichten. Ze zullen toegevoegd worden aan een netwerk dat op dit moment al 336 PS3's telt. Kijken of de medewerkers van het laboratorium de verleiding van het gamen kunnen weerstaan en ze niet stiekem samen in de koffiepauze Call of Duty: Modern Warfare 2 tegen elkaar gaan spelen...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?