Uplay+ is nu tijdelijk gratis uit te proberen

Gratis toegang tot meer dan honderd games? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Ubisoft biedt deze kans nu namelijk aan.

Ubisoft's abonnementsservice Uplay+ is nu tijdelijk gratis. Met Uplay+ heb je toegang tot meer dan honderd games van verschillende franchises. Deze aanbod bevat onder andere klassiekers, maar ook aankomende releases die je eventueel vervroegd kunt krijgen. Daarnaast heb je toegang tot de Deluxe, Golden of Ultimate Edition van je favoriete games, inclusief extra content zoals uitbreidingen en season passes. Normaal gesproken betaal je hier maandelijks vijftien euro voor, maar dat is nu niet nodig. Dus, pak je kans en registreer je voor de gratis proefweek.

UPlay

De aanbieding voor een gratis proefweek Uplay+ is geldig van 7 tot 27 juli. Je komt in aanmerking wanneer je een nieuwe klant bent of een terugkerende klant onder bepaalde voorwaarden.

BRON Ubisoft

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?