Update voor PES 2010

Konami heeft de laatste tijd veel klachten binnen gekregen van mensen die niet tevreden met het feit dat de nieuwste transfers nog niet verwerkt waren in Pro Evolution Soccer 2010. Ook ik heb hierover in mijn review over de game nog lopen klagen. Bij de release van de WII-versie heeft de Japanse fabrikant al laten weten dat voor deze versie de transfers alsnog verwerkt zullen worden. Konami heeft nu ook laten weten dat er ook een update komt voor PES 2010 op de andere platformen.

De update zal er ten eerste dus voor zorgen dat alle teams weer up-to-date zijn. Daarnaast zullen er vier teams aan de Champions League-mode toegevoegd worden, namelijk Atletico Madrid, Olympiacos, Lyon en Fiorentina. Tot slot zal het Japanse team een nieuw thuistenue krijgen. Konami heeft al bekendgemaakt dat er geen opgeslagen data verloren zal gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?