Update voor Nederlandse PlayStation Store

Vandaag is er weer een update voor de Nederlandse PlayStation store. De update bevat een demo, vijf trailers, drie PS One games, drie Wallpapers en nieuwe content voor 3 game. Hieronder een lijst van de nieuwe update:

Demo

- Timeshift ( Multiplayer demo )

Trailers

- Sky Divin
- Devil May Cry 4
- SEGA Rally
- Kane and Lynch
- Assassin's Creed
- CJ7

PS One games

- Toy Home
- Snakeball
- Populous: The Beginning

Wallpapers

- High Stakes Poker
- PAIN
- Uncharted Drake's Fortune

Nieuwe content

- Warhawk
- Guitar Hero III
- MotorStorm.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?