Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Update voor Left 4 Dead systeemeisen

In september kwamen de systeemeisen van Left 4 Dead naar buiten. Vandaag heeft Valve ze een update gegeven, omdat ze niet meer klopten.

Maak je maar geen zorgen, de systeemeisen zijn niet omhoog gegaan. Ze zijn juist omlaag gegaan. In plaats van een 256MB videokaart kan je machine hem nu ook al draaien met een 128MB videokaart. Bekijk hier de volledige systeemeisen.

[quote][b] OS: Windows Vista, Vista 64, XP,
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?