Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Update voor GTA 4

Er is sinds vandaag weer een nieuwe update voor Grand Theft Auto 4 beschikbaar. Deze update is al de vijfde in rij voor deze game. Door de update worden er enkele verbeteringen toegevoegd, maar ook fixes voor de multiplayer. De download is 98MB groot.

Algemeen:
- Alle regio's van SKU naar dezelfde regio omgezet
- ondersteuning voor alle talen binnen een enkele .exe file

Controles:
- Laat controles dubbel gebruikt worden op het toetsenbord.
- Toegevoegd: optie in het menu controles om de muis uit te schakelen in helikopters.
- Stel toetsenbord gevoeligheid in tijdens het rijden in een auto met de 'hood cam' aan.

Multiplayer:
- Beveiligingsupdates om cheaters in multiplayer tegen te gaan
- Host kan nu spelers onmiddellijk kicken uit het spel in de lobby en via hun gsm zonder te moeten rekenen op een stemming.
- Een bug in Cops 'n Crooks is gefixt. De host verloor de connectie en hierdoor konden andere het spel ook niet meer verlaten. Dit is nu opgelost.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?