Battlefield Heroes

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 25 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Update voor Battlefield Heroes

Vandaag komt ontwikkelaar DICE met goed nieuws. De ontwikkelaar maakte namelijk bekend dat Battlefield Heroes in de herfst wordt upgedate met de Heroes of the Fall update.

De update zorgt onder andere voor veranderingen in de Gunner klasse. Zo krijgt deze een explosief kruitvat als wapen dat schade, verwarring en vertraging aanricht bij vijanden, een de Frenzy Fire kracht dat zorgt voor herstel van gezondheid en kan het schild, een speciale kracht van Gunner, nu ook worden gedeeld met teamgenoten.

Daarnaast krijgt de game een nieuw rangensysteem. Speler krijgen nu punten voor het doden van vijanden zodra ze boven level 10 komen en natuurlijk maken ze daarmee ook kans op een promotie in rang.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?