Update voegt microtransacties toe aan Red Dead Online

Geplaatst:

De nieuwste update voor Red Dead Online voegt microtransacties toe aan de game. Ontwikkelaar Rockstar maakte dit onlangs via een blogbericht bekend.

De goudstaven in Red Dead Online kun je gebruiken om verschillende in-game cosmetische items aan te schaffen. Deze goudstaven kun je in-game verkrijgen door bijvoorbeeld deathmatches en races te spelen. Nu is het echter ook mogelijk om goudstaven met echt geld aan te schaffen. Goudstaven zijn te koop in bundels variërend van 25 goudstaven tot 350 goudstaven. Daarnaast heeft Rockstar ook bekendgemaakt spelers die de bèta hebben gespeeld te gaan belonen. Iedereen die de bèta van Red Dead Online speelt voor aankomende donderdag, krijgt vijftien goudstaven en in-game geld als beloning. Pre-orders en de speciale edities van de game krijgen daar nog wat extra in-game geld bij.

onbekend

De bèta van Red Dead Online is momenteel beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Rockstar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord