Check hier alle E3 2021-content

Middle-earth: Shadow of War

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Update Middle-earth: Shadow of War maakt een einde aan microtransacties

In april maakte ontwikkelaar Monolith Productions bekend dat er deze zomer een eind wordt gemaakt aan de microtransacties van Middle-earth: Shadow of War. Er is nu een nieuwe update uitgebracht, die de in-game markt en microtransacties uit de game verwijderd.

De nieuwe update voor Middle-earth: Shadow of War geeft spelers de mogelijkheid om te spelen als Celebrimbor, Dark Eltariel en Baranor. Verder is Shadow Wars, dat speelbaar is na de laatste hoofdmissie van de game, sterk verbetert. Het bevat nu een nieuwe verhaallijn voor Shelob, de Witch-King en Dark Talion. Het uitspelen hiervan beloont spelers met maskers van de Nazgûl en nieuwe vaardigheden. Tot slot is ook het Nemesis-systeem voorzien van een upgrade, waardoor er meer aanpassingen zijn voor de orcs en deze nog sterker kunnen worden dan voorheen.

onbekend

Middle-earth: Shadow of War is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Warner Bros.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?