Check hier alle PlayStation State of Play content

Update en extra content Uncharted 2 nu te downloaden

Uncharted 2: Among Thieves mag toch wel een megahit genoemd worden. Alleen al in de maand oktober ging de game al 537.000 keer over de toonbank bij onze Amerikaanse vrienden. Een game om niet te missen als PlayStation 3 bezitter dus.

Vanaf gisteren is er een update verkrijgbaar die tevens gratis de extra map 'the fort' bevat. Gratis content is altijd goed en zeker voor de zeer geslaagde mulitplayer zoals Uncharted 2 die bevat. Hieronder een lijst met de complete inhoud van de update.

Added a player card to the Multiplayer menu

Added The Fort multiplayer map

Added Global and Friends list Leaderboards to the Multiplayer menu with the following categories:

Global Competitive Wins
Global Co-op
Global Kills
Global Money
Friends Competitive Wins
Friends Co-op
Friends Kills
Friends Money

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?