Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
  • ONTWIKKELAAR Level-5
  • RELEASEDATUM 23 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Update brengt nieuwe moeilijkheidsgraad naar Ni No Kuni II

In maart verscheen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom en deze gooide meteen hoge ogen bij de spelers. Een van de kritieken die er wel was, is dat de game nogal makkelijk is. Met een nieuwe update lijkt Bandai Namco dit te willen veranderen.

Het bedrijf voegt namelijk de moeilijkheidsgraden Hard en Expert toe, zodat er voor de meesten eindelijk een uitdaging naar de game komt. Ook zijn er enkele bug fixes aan de update toegevoegd en krijgen mensen die hem op Hard of Expert spelen betere loot.

ontbrekende afbeelding

Ni No Kuni II is speelbaar op de pc en PlayStation 4. Is de nieuwe update voor jou een reden om hem (nog eens) te spelen?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?