Unreal Tournament 3

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 23 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Unreal Tournament III al 1,2 miljoen keer verkocht

Unreal Tournament III is er al een tijdje voor de pc en komt aanstaande vrijdag voor de PlayStation 3 in Europa. In het begin van de release verkocht de game niet echt lekker, maar nu heeft Midway bekendgemaakt dat de game al 1,2 miljoen keer is verkocht.

Dit is al een erg hoog getal. Hier komen straks ook nog eens de verkopen bij van de PlayStation 3- en de Xbox 360 versie, die wereldwijd gereleased wordt. Midway gaf ook nog aan dat er Hardware bundels gaan komen voor de game. Er is verder geen informatie bekend over deze bundels. Blijf Gameliner checken voor meer informatie over deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?