Check hier alle PlayStation State of Play content

Unlock extra's met oude savegames Ratchet & Clank

Fanatieke spelers van de Ratchet & Clank franchise worden beloond voor hun toewijding aan de games. Oude savegames van Tools of Destruction en de downloadbare game Quest for Booty kunnen gebruikt worden om in te wisselen tegen extra's in de aankomende game Ratchet & Clank: A Crank In Time.

Zo krijg je voor een oude Tools of Destruction savegame leuke korting op de aanschaf van nieuwe wapens. Voor een oude Quest For Booty savegame krijg je een coole piratenhoed die voor zover bekend enkel te gebruiken is in het community gedeelte, dus niet in de single-player. Al met al leuke extra's voor de fanatieke fan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?