Check al onze gamescom content hier!
Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Universum van Tom Clancy's The Division 2 met nieuwe publicaties uitgebreid

Ubisoft vergroot samen met Dark Horse het universum van Tom Clancy's The Division 2 met nieuwe publicaties. De twee bedrijven werken samen aan een stripboek, een roman en een lore-boek.

In het stripboek wordt uit de doeken gedaan hoe het virus de wereld buiten New York City en Washington D.C. heeft beïnvloed. De spannende roman neemt je mee op een reis van New York naar het Amerikaanse Middenwesten en laat zien wat de mensen doen om hun hachje te redden. Het lore-boek geeft inzicht in de tactieken, high-tech-uitrusting en de belangrijkste missies van The Division. Het lore-boek is op 19 maart 2019 beschikbaar, de roman komt ook in maart en het stripboek later dat jaar. Wil je alvast aan de slag met Tom Clancy's The Division 2 dan kun je je hier aanmelden voor de bèta.

onbekend

Tom Clancy's The Division 2 is vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Persbericht Ubisoft

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?