Unieke exta content voor nieuwe Army of Two

Army of Two is een shooter die zich vooral richt op de Co-Op gameplay. De game is gemaakt door Electronic Arts Montreal en hij verscheen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Nu komt er een vervolg op Army of Two; Army of Two: The 40th Day. Deze game zal begin 2010 verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PSP. Natuurlijk hoort er bij een game als deze extra content. Alain Tascan van Electronic Arts Montreal vertelde dat de DLC zeer verrassend gaat worden. Het hangt er namelijk van af hoe we de game spelen.

We will try to bring some new stuff. Looking at how people are playing, and not like putting it down their throat, or buy one more map for £9.99 or whatever it is, you know?
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?