Undertow gratis voor de Live-problemen

Voor alle problemen op Xbox Live gedurende de vakantieperiode had Microsoft beloofd een gratis Xbox Live Arcadegame beschikbaar te stellen. Nu is bekend geworden dat het de XBLA-game Undertow geworden is, dit omdat dit naar Microsofts zeggen het beste en mooiste Xbox Live Arcadespel zou zijn.

De game is vanaf aanstaande dinsdag 17:00 te downloaden en blijft beschikbaar tot aanstaande zondag 2:59. Zowel Xbox Live Silver- als Goldmembers kunnen de game gratis downloaden.

Undertow is een shooter die zich onderwater afspeelt. De campaign is zowel alleen als coöperatief te spelen en online kan er met maximaal zestien spelers geschoten worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?