Undertale sequel Deltraune al half af

Geplaatst:

Het is al een tijdje geleden sinds we voor het laats iets van Deltarune hebben mogen horen. De spiritueel opvolger van Undertale blijkt nu echter al half af te zijn.

Zo'n twee jaar geleden bracht Toby Fox, de maker van Undertale, zijn nieuwe game Deltarune uit. Deze nieuwe game bleek het eerste hoofdstuk van een groter geheel te zijn dat de spiritueel opvolger van de indie-hit Undertale moest worden. Inmiddels is het eerste hoofdstuk van Deltarune ook beschikbaar op de PlayStation 4 en Nintendo Switch, maar over het tweede hoofdstuk en de rest van de game hebben we nog vrij weinig mogen vernemen. Inmiddels heeft ontwikkelaar Toby Fox wat goed nieuws voor ons. In een blogbericht legt hij namelijk uit dat het proces van het maken van Deltraune niet gemakkelijk is geweest. Daarom heeft het tweede hoofdstuk wat langer op zich laten wachten. Inmiddels stelt Fox dat hij een paar maanden geleden heeft uitgevogeld hoe hij de flow van de game wil vormgeven en dat de ontwikkeling nu voorspoedig verloopt. Ook overweegt de indie-ontwikkelaar, die Undertale zo goed als helemaal in zijn eentje heeft gemaakt, om meer mensen aan zijn ontwikkelteam toe te voegen. Zo hoeven fans in ieder geval niet nogmaals twee jaar te wachten op het volgende hoofdstuk.

Het tweede hoofdstuk van Deltarune is dus nog in ontwikkeling. Hoewel de ontwikkeling volgens Toby Fox voorspoedig verloopt, is er nog geen releasedatum bekend.

Bron: Toby Fox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deltarune

Series

-

Uitgever

Toby Fox

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

31 oktober 2018

Ontwikkelaar

Toby Fox

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord