Red Dead Redemption: Undead Nightmare

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 26 november 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Undead Nightmare DLC voor Red Dead Redemption onderweg

Rockstar heeft vandaag aangekondigd dat Red Dead Redemption weer zal worden uitgebreid met een nieuwe DLC. Wat deze DLC zal gaan bevatten is nog onbekend. De DLC zal in elk geval onder de naam Undead Nightmare verschijnen.

Rockstar liet namelijk naast deze aankondiging een afbeelding zien met daarop het thema afgebeeld. Daarnaast maakte de uitgever bekend dat ze morgen met screenshots komen en donderdag met een trailer. Wanneer de DLC zelf uitkomt is echter nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?