Uncharted 3 multiplayer bèta gaat de boeken in

Geplaatst:
Aangepast: 11 mei 2018 21:50

Gisteren kwam er een eind aan de multiplayer bèta van Uncharted 3: Drake's Deception. De multiplayer bèta kreeg een verlenging, maar nu is het definitief gestopt.
Ontwikkelaar Naughty Dog heeft zojuist de cijfers bekendgemaakt op haar website van de multiplayer bèta en deze liegen er niet om. Er hebben 1,53 miljoen spelers wereldwijd deelgenomen aan deze bèta.

Naughty Dog laat tot en met maandag het feedback-forum van de game online, vanwege de hoeveelheid deelnemers. Het forum zal daarna vervangen worden door een normale multiplayerforum van de game.

Statistieken:
- Er hebben in totaal 1,53 miljoen gamers meegedaan aan de multiplayer bèta.
- Er hebben zijn in totaal 1,9 miljard kills gedaan.
- Er is in totaal 1,4 triljoen dollar verdiend.
- Er is is in totaal 48 miljard geschoten.
- Er zijn 22 potjes gespeeld.
- Er is meer dan 362 jaar aan tijd gespeeld in de game.

De ontwikkelaar laat verder weten dat je even je "Allow communications from PlayStation." moet aanzetten via de account instellingen op PlayStation.com. Zo kunnrn medewerkers contact met je opnemen, wanneer je een prijs hebt gewonnen tijdens deze bèta.

In Uncharted 3 zal Drake samen met Sully op zoek gaan naar een legendarische verloren stad die zal leiden naar Arabian Peninsula en de Rub' al Khali Desert, beter bekend als Empty Quarter.De game moet op 1 november van dit jaar verschijnen exclusief voor de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Uncharted 3: Drake's Deception

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 3

Releasedatum

4 november 2011

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

-

Lees meer