Uncharted 2 site online

Zoals de meeste weten verschijnt Uncharted 2: Among Thieves pas vanaf 23 oktober in Europa en om de wachttijd wat te verzachten verscheen vandaag de officiële site online, die de fans natuurlijk niet mogen mislopen.

Zo kun je op de site zien welke prijzen de game allemaal al heeft gewonnen en naast het pronken met prijzen krijg ook een prachtige artwork panorama te zien van een in ruines gelegde stad in Nepal.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?