Uncharted 2 single-player praktisch afgerond

Wat kan Twitter toch een handig medium zijn. Zo maakt Evan Wells, de Co-president van Naughty Dog gretig gebruik van deze dienst. Gister liet hij weer een leuk nieuwtje los via een tweet.

De single-player van Uncharted 2: Among Thieves is namelijk praktisch afgerond. De game is volledig uit te spelen in single-player en Naughty Dog is druk bezig alles te testen op speelbaarheid. Leuk om te weten dat de game al goed op weg is naar de winkelrekken. Het gerucht gaat dat de release gepland staat op 30 september.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?