Uncharted 2 laat weer van zich zien

Uncharted: Drake's Fortune was een grote hit op de PlayStation 3. Daarom is hij nu ook Platinum voor een zacht prijsje beschikbaar.

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft niet stilgezeten. Ze zijn nu bezig met Uncharted 2: Among Thieves. Op de gamescom werd een nooit eerder vertoonde trailer laten zien. Hier beneden kan jij hem ook bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?