Uncharted 2 krijgt demo

Er zijn al meerdere mogelijkheden geweest voor de PS3 eigenaars om Uncharted 2 te spelen. Eerst was het mogelijk de closed bèta eens uit te testen. En over minder dan twee weken start een multiplayer bèta waar je toegang krijgt als je de game op voorhand al bestelde. Ben je één van de ongelukkigen, die niet aan deze bèta kan deelnemen? Dan heeft Sony en Naughty Dog iets speciaals voor jou. Eind deze maand mag ook jij in de huid van Nathan Drake, het hoofdpersonage, kruipen.

Op 29 september begint namelijk de open multiplayer demo die beschikbaar zal zijn voor iedereen. Welke inhoud deze demo zal bevatten weten we nog niet. Maar wees gerust, de redactie van Gameliner houdt een oogje in het zeil voor jullie! Wat we wel al kunnen zeggen is dat de demo zal verschillen van de closed bèta. Of hij ook verschilt van de pre-order bèta is nog wel afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?