Uncharted 2 komt met nieuwe DLC

De laatste game van Naughty Dog, Uncharted 2: Among Thieves is al geruime tijd te verkrijgen voor de PlayStation 3. Niet lang geleden kreeg de game extra downloadable content in de vorm van nieuwe multiplayer-skins. Deze skins zorgen ervoor dat je je character kan veranderen in bekende PlayStation helden.

Naughty Dog komt met een nieuwe content-pack, deze zal gebaseerd zijn op content van het eerste Uncharted-deel. Denk hier aan skins, twee maps en nieuwe Trophies die zich focussen op de multiplayer ervaring.

De DLC zal op 25 februari te downloaden zijn via het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?