Uncharted 2 komt eerder

Goed nieuws voor gamers die uitzien naar het nieuwste avontuur van Nathan Drake. Uncharted 2: Among Thieves komt namelijk een weekje eerder.

Eerder werd 23 oktober als officieuze datum naar buiten gebracht. Nu heeft Sony echter bevestigd dat Uncharted 2 vanaf 16 oktober verkrijgbaar zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?