Uncharted 2: Among Thieves

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Uncharted 2 is in de maak

Uit een interview met de vice-president van ontwikkelaar Naughty Dog, Christophe Balestra, is gebleken dat het ontwikkelteam op het moment bezig is met het maken van een vervolg op de game Uncharted: Drake's Fortune.

Uncharted: DF was een goed ontvangen game, en hopelijk wordt het tweede deeltje ook net zo goed of zelfs beter. Waarschijnlijk kunnen we de game al volgend jaar, in 2009, verwachten voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?