Uncharted 2 haalt de één miljoen

Vergeleken met de verkoopcijfers van Call of Duty: Modern Warfare 2 zullen die van Uncharted 2 in het niets vallen, maar toch doet deze game het ook niet slecht.

Sony heeft namelijk laten weten dat Uncharted 2: Among Thieves meer dan één miljoen keer verkocht is. Uitleg over deze cijfers, zoals de locatie en periode waarover het gaat, gaf Sony niet

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?