Uncharted 2 gaat goud in VS

Vandaag wist Sony ons te vertellen dat Uncharted 2: Among Thieves in de Amerika de gouden status heeft bereikt. Dit betekent dat de ontwikkeling van de game is afgerond en dat de Amerikanen nog slechts 32 dagen hoeven te wachten op de verschijning van de game.

Wij zullen helaas nog iets langer moeten wachten, omdat de game bij ons pas vanaf 23 oktober beschikbaar zal zijn, exclusief voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?