Uncharted 2: Among Thieves

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Uncharted 2 bevat fouten eerste deel niet

Uncharted: Drake's Fortune, het paradepaard van Naughty Dog, werd toen het in december hier uitkwam warm onthaald. Onze community gaf het spel de hoogste score, vijf uit vijf, en in de review van Alex kreeg deze dan ook een maximale waardering. De game bevatte echter ook mindere punten, maar volgens Sam Thompson van Sony Computer Entertainment Europa is de meest ergerlijke fout verbeterd in het vervolg.

Iedereen die Uncharted voor een langere tijd gespeeld heeft weet dat vijanden zonder shirt op een of andere manier vrijwel onsterfelijk waren. Het vermoorden van deze mensachtigen kostte zo'n zes magazijnen van .354 kogels. In een interview met MTV is echter naar voren gekomen dat Naughty Dog dezelfde fout niet gaat maken in het verwachte tweede deel, Uncharted 2: Among Thieves.

"De schade zal veel realistischer zijn," aldus een woordvoerder van Sony.

Het wordt verwacht dat Uncharted 2: Among Thieves eind dit jaar uit zal komen, exclusief voor de PlayStation 3 - iets dat wel zeker is.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?