Uncharted 2: Among Thieves krijgt geen single-player demo

Voor diegene die kwijlend aan het hopen en wachten waren op een speelbare demo van Uncharted 2: Among Thieves slecht nieuws; er komt geen single-player demo van de game. Amy Hennig van Naughty Dog gaf de volgende uitleg hierover:

It's always tough to do a single-player demo, you can always argue whether it benefits you or not in the long run, because so much of it depends on you understanding where you are in the narrative, and then appreciating what's going on in the single-player demo.

Jammer maar enigszins wel begrijpelijk dat ze deze keuze hebben gemaakt. Wat overigens niet betekent dat er geen mulitplayer demo komt, laten we onze hoop dan maar daar op vestigen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?