Ultiem game cadeau voor Valentijn

Morgen is het zover, dan kunnen verliefde stelletjes aan elkaar laten zien dat ze nog steeds van elkaar houden. En hoe kun je dit beter doen dan je geliefde iets geven dat tegelijkertijd mooi is en te maken heeft met games. De online winkel TetrisGems heeft het antwoord en verkoop sieraden in de vorm van Tetris-blokjes.

Het nadeel is dat het gaat om echte sieraden en dat de prijzen daarom niet lager zijn dan 130 dollar. Maar ja, je moet er wat voor over hebben om je partner te verwennen op de mooiste en meest romantische dag van het jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?