Check hier alle PlayStation State of Play content

Overwatch 2

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Uitvoerend producent Overwatch 2 verlaat Blizzard

Chacko Sonny, de uitvoerend producent van Overwatch 2, verlaat Activision Blizzard. Het is niet de eerste medewerker die het bedrijf vaarwel zegt.

Misschien kun je je nog wel herinneren dat Overwatch-regisseur Jeff Kaplan Blizzard heeft verlaten in april van dit jaar. Nu pakt een andere topman bij Overwatch zijn koffers in. Ook Chacko Sonny, de uitvoerend producent van Overwatch 2, pakt namelijk de biezen. Onduidelijk is of het vertrek van de man te maken heeft met de rechtszaak tegen Activision Blizzard. In een email naar zijn medewerkers gaf Chacko Sonny aan dat werken bij Blizzard 'een van de beste ervaringen van zijn carrière' was. Met dit nieuwtje vertelt Blizzard ook dat Overwatch 2 misschien eerder uitkomt dan we dachten. De productie van de game is namelijk bijna voltooid.

Overwatch 2 Blizzard1

Overwatch 2 staat op de planning om volgend jaar te verschijnen, maar wellicht komt de game dus eerder uit dan we denken.

BRON Bloomberg

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?