Uitvinder Wii genomineerd

Op 28 april zal in Madrid de Europese Uitvinderprijs 2010 worden uitgereikt. Met deze prijs wil de Europese Commissie tonen dat Europa aan de weg timmert met allerlei vernieuwingen en dan kan de Wii natuurlijk niet achter blijven.

De uitvinder van de Wii is namelijk genomineerd voor de Europese Uitvinderprijs 2010. Het zal dus maar zo kunnen dat Benedetto Vigna, het brein achter de driedimensionale motionsensor, er binnenkort vandoor gaat met deze prijs.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?