Wii Fit

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 april 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Uitstel Wii Fit in Amerika wegens versterking?

In Japan is het fitnessapparaat voor de Wii, Wii Fit, al een tijdje uit. Wij kunnen er 25 april mee spelen, maar Amerika zal nog wat langer moeten wachten.

In de EGM van deze maand stond dat Wii Fit iets langer kan gaan duren vanwege het te grote overgewicht in Amerika. Daarvoor maakt Nintendo sterkere en bredere Balance Boards. Het is niet zeker of dit waar is, aangezien het een gerucht is en de Balance Board al 150 kilogram aan kan. We houden je op de hoogte bij Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?