Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Uitstel voor Left 4 Dead

Left 4 Dead is de nieuwe zombieshooter waar de ondoden in grote hoeveelheden achter je aan komen. De enigste manier om dit te overleven is gebruik maken van je vrienden in Co-Op modus. De game zou 7 november uitkomen, maar Gabe Newell van Valve heeft vandaag een uitstel bekendgemaakt.

In plaats van 7 november zal Left 4 Dead 20 november in de schappen komen te liggen en te downloaden zijn op Valve's gameplatform Steam. De reden voor dit uitstel was om alles nog even af te ronden. Left 4 Dead is in ontwikkeling voor de Xbox 360 en pc. Een PlayStation 3-versie komt misschien nog.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?