Uitstel Alpha Protocol nader uitgelegd

Alpha Protocol, één van de game die steeds maar weer wordt uitgesteld als de releasedatum dichterbij dreigt te komen. Als je denkt dat je er bijna mee aan de slag kunt, wordt het spel weer een maandje of twee doorgeschoven. Eerst was het deze lente, later de zomer en nu lijkt 1 juni de datum waarop de game echt gaat komen.

Volgens SEGA liggen al die keren van uitstel niet aan het polijsten van de game aan de buitenkant, maar moest juist de binnenkant nog even onder handen worden genomen om het één en ander wat beter te laten verlopen.

If you'd seen it before, the visuals and the gameplay were rock solid back then. We used the time to do a lot of under-the-hood stuff and tweaking, things that you wouldn't notice unless you'd played it in terms of polish. It made for a better experience.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?