Uitgevers niet blij met geslonken E3

Zojuist heeft John Riccitiello, president van Electronic Arts uit San Francisco Chronicle zijn ongenoegen ge-uit over de E3 beurs die vorige week werd gehouden in Los Angeles.

"Electronic Arts wilt terug na de roots van de E3 of anders gaan we onze eigen show houden", aldus Riccitiello. Ook de president, Laurent Detoc van Ubisoft is erg ontevreden en noemde de show "verschrikkelijk".

De veranderingen die hebben plaatsgevonden zijn dus niet altijd in het voordeel van de ontwikkelaars, uitgevers maar ook niet voor de journalisten geweest. Shigery Miyamoto was wel positief over de beurs en zegt dat de E3 prima geschikt is voor de algemene wereldpers om ze te informeren over de nieuwste games.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?