Street Fighter IV

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Uitgebreide Collector's Edition voor Street Fighter IV

Tegenwoordig zijn er steeds meer games die een speciale editie krijgen. Op 20 februari verschijnt de game Street Fighter IV voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Op deze dag zal er ook een speciale editie uitkomen van de game. Niet zomaar een speciale editie, maar een uitgebreide Collector's Edition.

De uitgebreide Collector's Edition zal onder andere twee limited edition actie figuren bevatten. Er zal ook een high-definition anime film van Street Fighter IV bij zitten, die speciaal voor de Collector's Edition is gemaakt. Er zal ook een mini strategy guide bij zitten met moves en informatie van de vier nieuwe personages: Viper, Abel, El Fuerte en Rufus. Als dat al niet genoeg is bevat het ook nog exclusieve downloadbare game content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?