Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

BioShock

  • Ontwikkelaar 2K Boston
  • Eerste releasedatum 24 augustus 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score

Uitdagende nieuwe ruimtes voor BioShock

2K Games heeft vandaag bekendgemaakt dat de exclusieve downloadable content voor BioShock op de PlayStation 3 op 20 november zal verschijnen op het PlayStation Network. Deze content bestaat uit drie nieuwe omgevingen die los staan van de verhaallijn van de game. In deze omgevingen krijg je uitdagingen voorgeschoteld die je moet zien te behalen. De beschrijving van de drie nieuwe challenges zie je hieronder:

A Shocking Turn of Events
Een Little Sister zit vast op een bepaalde locatie in Rapture. Met behulp van de spullen die je in je directe omgeving kunt vinden moet je ervoor zorgen dat het kleine zusje in veiligheid wordt gebracht.

The I in Team
Met gelimiteerde spullen moet je een manier vinden om een Big Daddy te vermoorden. Hierbij gaat het erom dat je eerder je verstand gebruikt, dan dat je er maar wat op los knalt.

Worlds of Hurt
Deze uitdaging is misschien wel de meeste gruwelijke die je ooit in Rapture is aangeboden. Je moet je door acht verschillende ruimtes worstelen, die gevuld zijn met Big Daddies, Splicers en nog meer gevaarlijke personages die de onderwaterwereld van Rapture te bieden heeft.

Het pakket zal 9,99 dollar gaan kosten, wat omgerekend neerkomt op ongeveer 7,21 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?