Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Ubisoft wilt Japan veroveren met de RPG

Zojuist heeft Alain Corre van Ubisoft aan het Japanse magazine Famitsu laten weten dat Ubisoft graag een JRPG zou willen maken. Ubisoft heeft zelf nog nooit een RPG gemaakt, maar willen graag doorbreken in het land van de reizende zon.

We hebben games voor diverse genres gemaakt, maar nog nooit een game in het genre RPG. Het is wel de genre waar de meeste Japanners van houden. Als we een ontwikkelaar kunnen vinden die voor ons kwalitief goede RPG game voor ons kan ontwikkelen, dan zou ik er graag een game in Japan uitgeven. Ik ben er heilig van overtuigd dat we een game kunnen maken wat het Japanse publiek zal aanspreken, aldus Corre.

Wat vinden jullie moet Ubisoft RPG games ontwikkelen, of moeten ze daar niet aan beginnen?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?